Home » game , PES , sukan » Malaysia Team PES 2013 Patch



Pasukan kebangsaan atau dikenali sebagai harimau malaya kini boleh dimainkan di pemainan Pro Evolution Soccer 2013 (PES 2013). Senarai pemain terkini, jersi baru semuanya telah dikemaskini. Muat turun patch secara percuma dibawah. Selamat bermain dan mencuba.






1.Download PES 2012 Malaysia Patch PC by Adam15
Mediafire [ Part1 | Part2 ]

Updates
Dapatkan juga patch terbaru daripada Razor untuk PES 2013 (MSL 2013 Patch v2.0 by Razor). Dalam patch ini terkandungnya Liga Super dan Liga Premier Malaysia termasuk pasukan Malaysia dan lain-lain lagi.

2.Download MSL 2013 Patch by RaZoR

Updates
PES 2013 Malaysia Patch v1.0 by Bunkboyz mengandungi pasukan Malaysia berserta jersi terbaru AFF Suzuki Cup 2012.

3.Download PES 2013 Malaysia Patch v1.0 by Bunkboyz

Updates 22 Disember 2012

PESEdit.com 2013 telah pun menyertakan sekali pasukan Malaysia di dalam versi terbaru patch mereka. Termasuk jersi dan senarai pemain terkini. Dapatkan sekarang PESEdit.com Patch 2.6.

4. Download PESEDIT.COM 2013 PATCH 2.6 


*Selamat mencuba


45 comments

  1. Anonymous says:

    ade error la

  2. nk masuk kat mana part 2???? ade satu fail je.. save folder.. ade EDIT??? <--- ni nk masuk kt mne??

  3. Anonymous says:

    msukkan d save folder

  4. kit ngan emblem epl betul tak ? thankss

  5. klau dah pakai patch pes edit, boleh ke masukkan patch yang ini ? thankss

  6. azri fyza says:

    lpas da install nak wat ape??maaf btnya

  7. yg part 2... bkak folder save yg telah d extract.. copy yg 1fail tuh.. masok kan dlm save yg asal di dlm konami.. harap menjadi...

  8. Anonymous says:

    salam.. macam mana nak install patch ne kat pes 2013? ada sapa2 yang boley tunjuk ajar? terima kaseh..

  9. choy says:

    x leh pn...dh wat still xde team malaysia

  10. choy says:

    bg la full guide cmne nk wat....

  11. Anonymous says:

    admin..
    bg full guide pliz

  12. Anonymous says:

    Harem tak jadi.

  13. Anonymous says:

    full guide please!!

  14. Anonymous says:

    full guide pleasee

  15. Anonymous says:

    TERBAIK LAH !!!!!
    BEST SIAK !!!!!
    TERUSKAN USAHA ANDA SEBAGAI PATCH MAKER YE !!!!!
    - AHMAD

  16. wOne says:
    This comment has been removed by the author.
  17. Anonymous says:

    plz bg tunjuk ajar untuk install sampai boleh main..tq

  18. wann says:

    xley la dh wat bnyk kali...tolong ajar
    dh lame nk main team malaysia tp xdpt

  19. wann says:

    xde yang blh tolong ke

  20. Anonymous says:

    TOLONG....AKU NK DOWNLOAD PUN TAK DAPAT...
    TOLONG LA ORG MELAYU...TOLONG LA ORG MELAYUUUUU...

  21. part 2 da msok da,but bile main,jersey malaysia jadi lain...kenapa ya?

  22. Anonymous says:

    password apa?

  23. Amy says:

    lpas download nak wat pe?
    tolong bg tnjuk ajar....
    ssiapa yg dh bole main tolong bgi tunjuk ajar.
    jasa mu akan di kenang dan dibalas di akhirat....
    PLEASE...

  24. Anonymous says:

    ada x pes 2013 installer??

  25. Mursyid46 says:

    full guide please....

  26. MASURIA says:

    DAH Download tapi takder pon team malaysia
    please lah admin......!!!!

  27. Anonymous says:

    kenapa bley download part 1 jer..??? part 2 kenapa takda files??

  28. Ahmad mcm mane kau boleh jadi? aku tak jadi pon.. please ajar.

  29. Anonymous says:

    How To Install MSL2013 patch v1.0 Link

  30. Anonymous says:

    ramai kaki bola nih...

  31. zul fiqar says:

    x bleh download 1 pun.???kno>>>>:(

  32. Anonymous says:

    ASSALAMUALAIKUM. ADMIN, TOLONG LETAK FULL GUIDE. SAYA PERCAYA RAMAI JUGA YANG PERLUKAN FULL GUIDE. TOLONG SANGAT2.

  33. Anonymous says:

    syok gile.....thanks

  34. Anonymous says:

    ble dh instal cmne... plis full guide, sy ni bengap.

  35. Anonymous says:

    Tak payah la pakai2 patch buat MELINGKOP aje... asyik2 error... lepas tu, stopping la bagai.. MELUAT aku tengok patch2 ni.. Main FIFA lagi ok.. siap2 ada yg ori pnya..

  36. SANoktah says:

    Tutorial install PESEDIT.com 2013 [ Link ]

  37. Anonymous says:

    woi tolong laaa..

  38. Anonymous says:

    boleh main liga x

  39. admin tlg laa dh bleh install tpi team malaysia xde logo ngan baju lain style =.=

  40. kena ikut semua ke cara dari 1-5?please aku trdsk ni...hehe.....

  41. assaalamualaikum .. saya dah download dah patch ni patch 1 dan patch 2 .. tapi bila nak ambil pasukan malaysia nama dia jadi 'KUWAIT' dan baju dia lain .. mcm mne nak tukar jadi betul eh ? ..

Terima Kasih. Sila datang Lagi